Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Meleg szülői szeretet

two-father_li.jpegÚjra fellángolt a vita a meleg párok örökbefogadásáról. Most Alföldi Róbert vindikálta magának a jogot, hogy számonkérje szeretetről és hitről a keresztényeket ennek kapcsán. Annyira belehevült a felháborodásba, hogy egyenesen azt találta pihegni: egyetlen ember, a családügyi miniszterasszony dönti el ezután, hogy ki szerethet, és ki nem. Szóval értem én, hogy az ánusz-dombok mögül minden egyformának tetszik, de azért tegyünk helyre néhány dolgot.

A család az család. Ebben egyetértünk. De nem minden család, ami családnak mondja magát. Nem család például a maffia, pedig ott hangzik el talán a legtöbbször, hogy „Te már a családhoz tartozol!”. Furcsa is lenne, ha a Camorra akarna örökbe fogadni, vagy igényelnék a banktól a CSOK-ot. Hallottam már szurkolóktól és kocsmai törzsközönségtől is, hogy ők egy nagy család, de gyereket azért nem bíztam volna rájuk. Ugyanígy nem család egy csapat férfi sem csak azért, mert összeálltak, mint a lovak. Még akkor sem, ha titkos klubok homályában olyanokat művelnek egymással, amit tisztességes férfi csak a feleségével tesz. 

Isten alapította a házasságot, „szaporodjatok és sokasodjatok!” – adta parancsba, és határozta meg egyúttal a házasság egyik fő célját is. Tehát nem minden csoportosulás család, és nem a bármilyen érdekközösség tesz minket családdá. Számomra – fehér, heteroszexuális, keresztény férfiként – a házasság, és az ebből származó utódok alakítják ki a családot. Férfi, nő és vérségi leszármazók. Véleményem szerint tehát házasságkötéskor jelen kell lennie a családalapítás szándékának is. Lehet, hogy ez ma már sok esetben nem így van, de ez meg is látszik a mai családok leromlott állapotán, mert kezdetekben még így volt.

normal-family_li.jpeg

A homoszexuálisok tehát abszolút kívül esnek a körön. Nem csak, mert azonos neműek, így alkalmatlan tárgyon elkövetetett házasulási szándékuk teljesen értelmetlen, hanem azért is, mert nap nap után önként mondanak le a szaporodási szándékukról. Mondanám, lázadnak Isten ellen. A genderlobbi mindenkit lebuktatott. A melegek nem betegek, nem valami külső kényszer hatására cselekszenek, hanem nap nap után tudatosan döntenek arról, hogy homoszexuális életmódot akarnak folytatni. Miután tisztában vannak a biológiával, így azt is tudniuk kell, hogy végtelen számú homoszexuális aktusból sem származik utód, tehát nap nap után tudatosan mondanak le arról is, hogy gyermekük lehessen. Ez egyfajta mentális kasztráció. Akkor kérdem én: miért akarnak mégis örökbe fogadni? Ha fontosabbak a meddő hajlamaik a gyerekvállalásnál, akkor miért akarnak mégis gyermeket? Ez szimpla provokáció a normalitás ellen, vagy sokkal aljasabb hátsó szándék húzódik mögötte?

Én senkinek a jogát nem akarom elvitatni attól, hogy annak érezze magát, aminek akarja – főleg ha már megkérdezte róla az orvosát és gyógyszerészét is. Az más kérdés, hogy mit gondolok róla. Velem is volt már, hogy egy elhúzódó nátha, vagy nehezebb munka után mosott sz@rnak éreztem magam, de semmiképp sem szerettem volna, ha ezt rögtön be is írják a személyimbe. És biztos nem végeztettem volna átalakító műtétet! Ima, böjt, napfény – és elmúlt.

Viszont a gender agyrém egyre nagyobb teret nyer. De hogyan lehetne olyan emberek kezére, alakuló személyiségű fiatalok sorsának igazgatását bízni, akik azt se tudják eldönteni magukról, hogy fiúk-e, vagy lányok? Ma még apu, holnap már anyu? Ha a gyerek eltéveszti, őt is beperlik és lecsukatják? Vagy egyes szülő, kettes szülő? És mi van, ha a kettesek megsértődnek? Tiszta bolondokháza!

three-father.jpeg

Arról nem is beszélve, hogy a homoszexuálisok majd a saját nemi eltévelyedésüket mutatják be normálisként a gyerekük előtt, követendő példaként állítva azt – hiszen valamilyen módon minden szülő példaképe a gyerekének. És mi van, ha az általuk nevelt gyerek egy szép napon megtalálja a könyvtár polcán a Bibliát? Aztán kinyitja és elkezdi olvasni? Akkor jön majd rá szerencsétlen, hogy egy életen át hazudtak neki?! És ha úgy döntene, hogy el akarja fogadni Istent a legfőbb jónak az életében, akkor a „szülei” összes hazugságát el kell majd utasítania, azzal a Isten előtt utálatos életmóddal együtt, ahogyan éltek? Milyen szörnyű törést okozna ez a személyiségében?! A meleg pároknak tehát – a nevelésük által – kapásból meg kell fosztaniuk a gyermekeiket az Isten szemében elfogadott normalitás, az igazi családalapítás lehetőségétől. Azt ők az otthonukban néven sem nevezhetik, különben a saját „családjukban” okoznának meghasonlást, ha a gyermekük mást látna, mint amit mondanak neki. Persze ez a feladat a meleg "szülőket" biztos nem sodorná lelkiismereti válságba, hiszen a homoszexuálisoktól rendszeresen megtapasztaljuk, milyen szívből jövő utálattal fröcsögnek a keresztényekre. Aztán még ők kérik rajtunk számon a szeretetet!

Ergo melegek ne fogadjanak örökbe, mert nem tudnak normálisan (a szó eredeti értelmében normálisan) nevelni, és mert nem is akarnak igazából örökbe fogadni. Nem akarnak szülők, atyák, anyák lenni, csak birtokolni akarnak gyerekeket. Az örökbe fogadásuk tiltásával senki nem fosztja meg az LMBTQ-sokat a szülői szeretet lehetőségétől, Robi! Ettől Ti fosztjátok meg saját magatokat, mikor ezt a meddő életmódot választjátok. Szerethetitek tehát a kiskutyákat, a focit, a mákos tésztát. De a gyerekeket hagyjátok békén! Nem szeretitek őket, hanem kívánjátok! És meg van írva, hogy ne kívánjad!

dangerous-kiss_li.jpeg

És ha már a keresztény szeretetről kérdeztél, akkor hadd hivatkozzam a Bibliára. Isten Igéje a szeretetet meghatározásakor az oltalmat, a cselekvést hangsúlyozza: úgy szerette Isten a világot, hogy az egyszülött Fiát adta érte, mert az a legnagyobb szeretet, ha valaki az életét adja a barátaiért. Tehát Robi, számunkra az a keresztényi szeretet, ha megóvjuk ezeket a gyerekeket. Most épp elsősorban tőletek és az ideológiátoktól!

A társadalomnak sokkal nagyobb szüksége van a szaporodást vállaló hetero házaspárokra, mint önmeddő ratyi csoportosulásokra. A világot mindig az új generációk vitték előre, és ők tartották el azokat, akik előttük az utakat törték. Ez a jövő és haladás útja, nem pedig a kerékpársáv.

És végül, ha már annyit hivatkoztok a kereszténységre, Robi, akkor javaslom, hogy olvassátok már el  legalább egyszer a Bibliát – valamikor a filmművészetin kötelező volt ismerni. Higgyétek el, a melegeknek is van benne üzenet! Mert ez a világ nem lesz örökké ilyen. Isten, akitől kölcsönbe kaptuk a Földet, visszajön és számon kér mindannyiunkat. Tudnotok kell: nincs ingyen ebéd! Titeket elővesz azért, hogy miért akartátok a bűnötöket a gyerekekre erőltetni, minket pedig azért, hogy ezt hagytuk-e nektek.

keresztény blog, keresztény blogok, keresztény blogger, keresztény blog